Logo WebPubli

Webpubli biedt een waaier van mogelijkheden, webdesign is onze taal

Online visitekaart

U heeft nog geen website? U wenst nog wat te wachten voor een website omdat het niet in uw planning past. U wenst toch online aanwezig te zijn op het internet? Dan is de "online visitekaart" iets voor U!

Voor weinig geld hebt u dan reeds een website die uit één pagina bestaat waar al uw gegevens zijn te vinden: bedrijfsnaam, logo, slogan, één of meerdere foto´s, beschrijving van uw activiteiten, uw producten, contactgegevens, stratenplan of link naar een stratenplan, eventueel openingsuren, rustdag...

Waarom een online visitekaart aanschaffen?

Uw domeinnaam is geregistreerd en deze kan niet meer door anderen worden ingenomen. Om online aanwezig te zijn en/of in afwachting tot uw definitieve website die u door omstandigheden voorlopig nog wat laat rusten ondertussen bent u vindbaar op het internet via verscheidene zoekmachines (Google, MSN, Altavista, Yahoo, enz...) waardoor uw potentiële klanten aanzienlijk groeit.

CMS - Content Management Systeem

WebPubli implementeert een gebruiksvriendelijke CMS systemen zodat u zelf de updating van uw website kan doen. Hiervoor is geen technische HTML kennis vereist om de aanpassingen te kunnen uitvoeren. Na het online gaan van uw website heeft u achteraf geen kosten meer voor de updating van uw website indien u dat zelfs wenst te doen.

Databank webpagina

Verschillende gegevens kunnen opgeslagen worden in een databank, hieronder enkele voorbeelden:

  • E-shop: misschien wenst u uw producten online aan te bieden via e-shop. Hierdoor worden uw producten 24/24 uur online te koop aangeboden, dit kan uw omzet drastisch doen stijgen. WebPubli bekijkt samen met u naar de beste oplossing, een oplossing op maat van uw onderneming.
  • Wedstrijden/enquête: om nog meer bezoekers naar uw website te lokken kunt u acties opzetten, een wedstrijd/enquête waar de bezoekers kunnen aan deelnemen als ze eventueel hun gegevens achterlaten en/of waar ze relevante vragen van uw onderneming kunnen beanwoorden, die u nuttig informatie verschaft. Deze nuttige informatie wilt u dan overzichtelijk bijhouden, dit kan dan via een databank. Na het beëindigen van de wedstrijd/enquête krijgt u dan een Excel file. Of desgewenst komen deze gegevens in uw persoonlijke CMS
  • Vraag/info formulieren: in de meeste gevallen komen die in je mailbox terecht, maar soms kan het wenselijk zijn dat die gegevens opgeslagen worden in een databank, zodat deze gegevens niet verloren gaan, om die persoon in de toekomst nog te contacteren via nieuwsbrieven of via een andere weg.
  • ...